19 jul 2011, 19:38

Мен още ме има, но няма те теб 

  Poesía » De amor
839 0 3

 

Сълза. И две. И повече няма!

Защото са толкова годините ад.

Да плача е детско. Сега съм голяма.

Сърцето не дава да дърпаш назад.

 

Аз раснах със грешна човешка представа,

че огънят в мен ще стопи твоя лед.

Сега в мен не тлее ни плам, ни жарава...

Мен още ме има, но няма те теб!!!

© Дивата Лагуна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??