19.07.2011 г., 19:38 ч.

Мен още ме има, но няма те теб 

  Поезия » Любовна
840 0 3

 

Сълза. И две. И повече няма!

Защото са толкова годините ад.

Да плача е детско. Сега съм голяма.

Сърцето не дава да дърпаш назад.

 

Аз раснах със грешна човешка представа,

че огънят в мен ще стопи твоя лед.

Сега в мен не тлее ни плам, ни жарава...

Мен още ме има, но няма те теб!!!

© Дивата Лагуна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??