Имам нуждата ментално
с някой друг да го направя.
И добра съм, и морална,
ти обаче ме заставяш...
част от себе си да отклоня.
Търси егото възмездие.
Не че искам да греша,
мъчи ме излишна преданост.
Вярна толкова не съм -
даже на мене самата.
Друг ли е верният път?
Кучка да бъде жената?
Може би само за малко
трябва да стане такава.
Аз, понеже добра съм,
ставам... само ментално.
© Катя Todos los derechos reservados