7 feb 2017, 19:45

Мераци 

  Poesía » De humor
471 0 2

ще си сложа вратовръзка

нова ризка аз ще облека

ще си лъсна и чепика

и ще сложа точка..

на живота си порочен

даже розичка ще купя

да съм малко по изкусен

ще се движа с настроение

и ще спазвам поведение

да ще бъда аз галантен

ще забърша  и мома

ще я водя у дома 

но след грешката човешка

да не стана за посмешка

че лекарствата са скъпи

бебенце не ми се гледа

защото може 

 да е от съседа.



 

© Христо Манчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??