25 abr 2010, 17:55

Мерило 

  Poesía
598 0 15

Все нещо търсим в тоз живот

Любов и младост и кивот

Измисляме си правила

В тоз живот с теглила

Не се харесваме в едни тела

Все мърморим под носа

Един харесва друг

Другият пък друг

Въртим се в омагьосан кръг

Стрелки сме на часовник

Животът ни е сводник

Ние всичките мръсници

Смятаме се  за умници

Измисляме си правила

Да живеем трябва в доброта

Вървим и гоним цели

Не виждаме животът как ни мели

Каквото търсим ще намерим

Зависи от аршина с който мерим

 

© Любомир Деничин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??