25 sept 2021, 9:13

Месецът 

  Poesía
235 2 0

Месецът, обвит в мъгла,
със своите бледи очертания
блести над голата земя,
разкриващ своите послания.

 

В безизразния хлад загърнат,
покрит със ледено дихание,
полу е тук, полуотвъд,
самотен в своето сияние.

 

Сред хаоса на града застинал,
надвесен над размити сенки,
в прикритието на нощта е спрял
и времето е обуздал навеки...

© Константин Дренски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??