23 feb 2010, 23:25

Метач 

  Poesía » Del paisaje
426 0 1

               МЕТАЧ

 

Над мен прехвърква липов цвят,

слънцето сенките  бродира.

С хрема се мъчи вятърът стоглав.

А той, като метач, цвета събира.

© Мимо Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??