28 abr 2009, 13:48

Метаромантично 

  Poesía » De amor
653 0 8

                                                        На М.

 

 

                Метаромантично

 

 

              Ще се влюбиш

 

              и ще си доволна.

 

              Ще полетиш,

 

              ще бъдеш притаена

 

              и отпусната в блаженство.

 

              Ще пиеш сили

 

              и от теб ще пият,

 

              и няма да се свършваш.

 

              И ще бъдеш там

 

              на материалната, страстна планета,

 

              да чакаш полет нов,

 

              към други, духовни полета.

 

 

                                                     2002 г.

 

 

 

 

 

 

© Фабер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??