17 jul 2011, 13:57

Мидено герданче 

  Poesía » Para niños
2343 0 22

 

 

Миди да събирам как обичам!

Всякоя на нещо ми прилича.

Тази тук не е ли сърчице,

а онази като слънчице?

Трета има форма на ветрило,

а в четвърта раче се е свило.

Бягай бързо ти оттука, раче!

Бягай, крий се! Как ли не разбра, че

с всички тези мидички събрани

днес герданче ще си прави Ани.

 

 

© Борко Бърборко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??