Jul 17, 2011, 1:57 PM

Мидено герданче 

  Poetry » For kids
2378 0 22

 

 

Миди да събирам как обичам!

Всякоя на нещо ми прилича.

Тази тук не е ли сърчице,

а онази като слънчице?

Трета има форма на ветрило,

а в четвърта раче се е свило.

Бягай бързо ти оттука, раче!

Бягай, крий се! Как ли не разбра, че

с всички тези мидички събрани

днес герданче ще си прави Ани.

 

 

© Борко Бърборко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??