3 oct 2006, 12:56

МИГ 

  Poesía
1037 0 4
Как искам времето да спре
и този миг да ни понесе
към свят без никакви лъжи -
изпълнен само със мечти!

Нека да живеем пълноценно!
Всеки миг да бъде като край,
че животът е една латерна,
която тъй бързо се върти!

Дните безкомпромисно минават.
Времето не спира своя ход.
Нека този миг да ни остане
като цял един живот!

© Женя Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??