Oct 3, 2006, 12:56 PM

МИГ 

  Poetry
1035 0 4
Как искам времето да спре
и този миг да ни понесе
към свят без никакви лъжи -
изпълнен само със мечти!

Нека да живеем пълноценно!
Всеки миг да бъде като край,
че животът е една латерна,
която тъй бързо се върти!

Дните безкомпромисно минават.
Времето не спира своя ход.
Нека този миг да ни остане
като цял един живот!

© Женя Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??