23 ago 2009, 23:57

Миг 

  Poesía » De amor
779 0 1

Миг

 

Миг... и още нещо!

Безумна ревност и обич в едно.

Покрили нашата девствена честност

с безпощадна искрица добро!

 

Миг... и още нещо!

Вечност и тайни в нощта.

Припокриващи се и леко незнайни,

посребрени от нази слова!

 

Миг... и  още нещо!

Скрити вопли от тебе сега,

желаещи да превърнат в едничко

теб и мене - в обща съдба!

 

 

 

© Цвети Калинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??