Миг
Миг... и още нещо!
Безумна ревност и обич в едно.
Покрили нашата девствена честност
с безпощадна искрица добро!
Миг... и още нещо!
Вечност и тайни в нощта.
Припокриващи се и леко незнайни,
посребрени от нази слова!
Миг... и още нещо!
Скрити вопли от тебе сега,
желаещи да превърнат в едничко
теб и мене - в обща съдба!
© Цвети Калинова Всички права запазени