1 jun 2013, 22:49

миг 

  Poesía » De amor
562 0 0

Ти беше миг за мен,

от който имах нужда.

Един забързан ручей чист 

и капчица роса в тревата.

 

Ти беше дъх на пролетта

 и устремът на вятъра.

Един небесен водопад 

от падащи звезди в косата.

 

Ти беше тишина и вик,

с който слях се в мрака.

Светулка светеща в нощта,

ти беше миг и после сбогом.

 

 

 

 

© Мария Герасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??