МИГ
Красиво е в душата ми когато
с усмивка топла галиш моя свят студен!
Тъй както Слънцето с лъчите топли
превръща всяка нощ в ден!
Когато в мъжките ти длани,
притихвам нежно и летя...
тъй както мъничкото птиче
за първи полет е разперило крила!
Красиво ми е с теб! Даряваш обич...
Усмихваш ме!
Прегръщам те... горя!
Ненаситна... сякаш за последно,
с пълни шепи аз от теб греба!
Жадувам те неистово... до болка!
Тъй както нежно цвете - капчица вода!
С теб се раждам... С теб живея!
Любими мой, не пропускай нито миг...
Ела...
© Мариана Todos los derechos reservados