5.03.2014 г., 15:01 ч.

Миг 

  Поезия » Любовна
455 0 0

МИГ

 

Красиво е в душата ми когато

с усмивка топла галиш моя свят студен!

Тъй както Слънцето с лъчите топли

превръща всяка нощ в ден!

Когато в мъжките ти длани,

притихвам нежно и летя...

тъй както мъничкото птиче

за първи полет е разперило крила!

Красиво ми е с теб! Даряваш обич...

Усмихваш ме!

Прегръщам те... горя!

Ненаситна... сякаш за последно,

с пълни шепи аз от теб греба!

Жадувам те неистово... до болка!

Тъй както нежно цвете - капчица вода!

С теб се раждам... С теб живея!

Любими мой, не пропускай нито миг...

Ела...

 

 

 

© Мариана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??