Миг един -
и... нов месец в календара.
Старите мечти...
с нов пламък го прогарят.
И други ще роди...
Житейски драми се повтарят.
Виж - времето лети!
Снежинките ни галят.
Снегът косите ни покри.
Сърцата ни се палят...
от последните искри.
01 12 2017
© Надежда Борисова Todos los derechos reservados