1 дек. 2019 г., 20:32

Миг един 

  Поэзия
281 0 0

МИГ ЕДИН

 

Миг един -
и... нов месец в календара.
Старите мечти...
с нов пламък го прогарят.
И други ще роди...
Житейски драми се повтарят.
Виж - времето лети!
Снежинките ни галят.
Снегът косите ни покри.
Сърцата ни се палят...
от последните искри.

 

01 12 2017

© Надежда Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??