15 dic 2016, 10:33  

Миг на липсата ми 

  Poesía » De amor, Verso libre
529 0 4

Понякога толкова силно усещам липсата ти,

Сякаш десет ножа се забиват в пръстите на ръцете ми.

Разрязват ме чак до сърцето,

а там издълбават името ти.

 

Тялото ми се олюлява и пада безпомощно на пода.

Душата ми излиза и тръгва да те търси.

Когато те открие, остава за миг до теб,

колкото само да те погледа.

 

После те целува,

едва доловимо.

Връща се в тялото ми

и аз възкръсвам.

© Ивелина Павлова Todos los derechos reservados

:)

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??