30 abr 2006, 12:46

Миг наслада 

  Poesía
1122 0 3

Пътека с локви вода
и улични лампи, процеждащи светлина.
Не заради хлад среднощен, нежен силует трепери,
сладка тръпка път към небесата устремено дири.

Поглед на малка жена
и влюбен блясък, изчистен от суета.
Ръка, която друга такава държи,
греховно желание, притаило дъха си кръжи.

Стълба, покрита с цветя
и къща, отворила широко врата.
Задъхан шепот преплита се в тъмни коси,
а за мига наслада дори...
...завивката на леглото мълчи.

© Емили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??