Времето е спряло сред мига,
а мигът е бавен, сладкоситен,
чувствата са весела дъга -
мир и щастие, ще се наситят
с тих, но упоителен екстаз
за душата - капчица от рая,
нежна вечност в миг – светът в контраст,
няма по какво да се познаят.
© Милена Френкева Todos los derechos reservados
Благодаря, Деа, чувствата ни правят хора с големи сърца