В сивота, самота съм облечена, пея...
А Вселената сънува ме в сива премяна.
От безпомощност, страх аз линея,
а тя тържестува над моята зееща рана.
Тя - която съм аз, и която е мен.
Просветлена от своята жажда, за миг
аз ще се рея из нейния космос копнежна,
ще се лутам аз, чакайки изгрева тих...
© Цвет Todos los derechos reservados