Песен изпълва камбанен рефрен.
Всичко замлъква – светът е стаен.
Мигове звездни обстрелват стрели,
истини святи и дръзки съдби.
Пеем, но глас не дочува се ясно,
когато в живота разделен
развиваме се поетапно.
Искаме заедно да обхванем мисълта,
да се слеем
с житейската философия на света.
© Събина Стефанова Todos los derechos reservados