5.12.2010 г., 19:28 ч.

Миг - песен 

  Поезия » Философска
561 0 0

М И Г – П Е С Е Н

 

 

Песен изпълва камбанен рефрен.

Всичко замлъква – светът е стаен.

Мигове звездни обстрелват стрели,

истини святи и дръзки съдби.

 

Пеем, но глас не дочува се ясно,

когато в живота разделен

развиваме се поетапно.

Искаме заедно да обхванем мисълта,

да се слеем

с житейската философия на света.

© Събина Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??