14 jul 2024, 8:52

Миг, разширен до цялост 

  Poesía
107 0 0

Море и лято

в сладка надпревара,

мигът до слятост

и не се повтаря,

 

прелива в синьо

и се връща в бяло,

един-единствен,

разширен до цялост.

© Милена Френкева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??