14.07.2024 г., 8:52 ч.

Миг, разширен до цялост 

  Поезия
108 0 0

Море и лято

в сладка надпревара,

мигът до слятост

и не се повтаря,

 

прелива в синьо

и се връща в бяло,

един-единствен,

разширен до цялост.

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??