19 ene 2007, 17:05

Миг в рая 

  Poesía
749 0 1

Миг в рая


Ако някога обикнеш
в някой нежността,
ако някога разбереш
красотата в любовта,


ако някога усетиш
друга в теб душа,
ако някога опиташ
да се срещнеш с нея под дъга
и докоснеш със сърцето си звезда.


Ако някога притихнеш
целият в самота,
ако някога почувстваш
себе си като сълза,


ако някога изпиташ
злобата в света,
ако някога загубиш
едва пробудена мечта,


ако някога угаснеш
и възкръснеш в пепелта...


Значи някога летял си
с крила от светлина
и сърцето ти за миг било е в Рая,
а сега си спомняш за това!

 

 

 

 

© Красимира Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??