3 dic 2006, 21:45

Миг за любов 

  Poesía
604 0 6
Миг за любов,
кратък нощен нюанс,
двама в едно легло,
нежност в аванс.
Портрет на жена
много леко прикрита,
малък свят, тъмнина
и усмивка изтрита.

Миг за любов,
кратък страстен романс,
подход отдавна не нов
и пари във аванс.
Непознати ръце,
изкривено съзнание,
загладняло сърце,
подтискано желание.

Миг за любов,
ново начало,
шанс за любов-
приказка в бяло.
Радост, мечти,
лице засияло,
сърцето лети
за топлина закопняло.

Миг за любов,
една история нова,
променена душа
да се слее готова,
нечий друг ден
в смях да обрича,
за да бъде спасена
и за да обича.

© Надя Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??