16 may 2015, 23:42

Мигом зърнах те едва 

  Poesía » Otra
333 0 1

Мигом зърнах те едва

и потрепнах колебливо;

шепнешком запратих ти мълва-

от днес без теб ще ми е криво.

 

© Връзки за обувки Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??