May 16, 2015, 11:42 PM

Мигом зърнах те едва 

  Poetry » Other
335 0 1

Мигом зърнах те едва

и потрепнах колебливо;

шепнешком запратих ти мълва-

от днес без теб ще ми е криво.

 

© Връзки за обувки All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??