Миг седми – Пепел
Любов ли бе това? Не зная.
Но всичко пламна, изгоря!
От пепелта сега събирам
остатъка от моята душа.
***
Миг осми - Дрямка
Заспиваш в моите ръце
в блажена дрямка потопена
и чувстваш моето сърце
за теб как бие учестено.
© Мом Todos los derechos reservados