7.02.2024 г., 11:01 ч.

Мигове (7,8) 

  Поезия » Любовна
109 1 0

Миг седми – Пепел

 

Любов ли бе това? Не зная.

Но всичко пламна, изгоря!

От пепелта сега събирам

остатъка от моята душа.

 

                ***

 

Миг осми - Дрямка

 

Заспиваш в моите ръце

в блажена дрямка потопена

и чувстваш моето сърце

за теб как бие учестено.

© Мом Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??