20 abr 2012, 0:23

Мигове на съзерцание 

  Poesía » Otra
388 0 0

Мигове на съзерцание

 

В миговете на съзерцание.

Боли...

От самотата

на тъжните вечери.

Тишината боли.

От безверие,

пропуснати моменти.

И думи.

В две ръце протегнати

спира времето.

И сълзата

боли.

 

Starkmaster (Ванко Николов)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??