Мигове на съзерцание
В миговете на съзерцание.
Боли...
От самотата
на тъжните вечери.
Тишината боли.
От безверие,
пропуснати моменти.
И думи.
В две ръце протегнати
спира времето.
И сълзата
боли.
Starkmaster (Ванко Николов)
© Ванко Николов All rights reserved.