5 sept 2006, 22:32

Мигове назад 

  Poesía
570 0 4

Заключих нощта и опитах се
истина забулена да открия в
съзнанието тъй неразбрано.
Ключа в кого ли е?
Издълбах дупка в душата си,
а там съзрях колко съм празна.
И виждах ...
Още и още...
Бях неразбрана.
Нямах сили аз да се боря
щастие едно да открия.
Бях го задгърбила вече,
бях забравила какво е от
чашата с валшебния елексир
да отпия.
И немеех пред пътя,по които
нужно бе с устрем веч да поема.
Немеех...
Бях слаба и ръката някому търсех,
но затворих ли моита , празна пак я
намирах.

 

© Кристина Славова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??