22 sept 2010, 23:08

Мигът на страстта 

  Poesía » De amor
738 0 1

 

 

 

Мигът  на  страстта

 

 

Как  обичам 

мигове  кат този,

когато  тръпки  лазят 

по  снагата

и  издават  ти  очите

наяве  сънища 

познати.

Как  копнея

за  нежната  прегръдка

и  целувка устремена,

като   страстен  бяг 

на  хрътка.

Задъхано 

да  те  докосна,

влажна, чиста,

като  капка  росна,

искам  да  си  напориста.

А после  да  те  обладая,

без  да  искам

да  знам  за  края.

Как  обичам

мигове  кат  този.

За  тях  без  страх

сърцето  бих  положил

в безброй  залози!

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Добре си го описал.
    При такава чувственост ще имаш много такива мигове...
Propuestas
: ??:??