Мигът на страстта
Как обичам
мигове кат този,
когато тръпки лазят
по снагата
и издават ти очите
наяве сънища
познати.
Как копнея
за нежната прегръдка
и целувка устремена,
като страстен бяг
на хрътка.
Задъхано
да те докосна,
влажна, чиста,
като капка росна,
искам да си напориста.
А после да те обладая,
без да искам
да знам за края.
Как обичам
мигове кат този.
За тях без страх
сърцето бих положил
в безброй залози!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени
При такава чувственост ще имаш много такива мигове...