25 nov 2011, 23:38

Мили Дядо! 

  Poesía
506 0 2

                                                             на Дядо Иван

 

МИЛИ ДЯДО!

 

Мили Дядо,

Нека да си здрав и жив

и да си щастлив!

Честит да е деня,

в който ти си се родил!

Много ти благодаря,

че си тъй добър и мил!

 

Любов ти пожелавам

с цялото сърце!
Прегръдка аз ти давам
с усмихнато лице!

© Ралица Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??