на Дядо Иван
МИЛИ ДЯДО!
Мили Дядо,
Нека да си здрав и жив
и да си щастлив!
Честит да е деня,
в който ти си се родил!
Много ти благодаря,
че си тъй добър и мил!
Любов ти пожелавам
с цялото сърце!
Прегръдка аз ти давам
с усмихнато лице!
© Ралица Костова Всички права запазени