Всичко, което обичам, което ми топли сърцето,
МИЛИЧКА аз го наричам и съм щастлив до небето!
Нежните ласки на бриза, когато ми тръпне сърцето,
усещам под моята риза, щом ме погалиш с ръцете!
На майското слънце лъчите огряват и възкръсва Земята,
а аз те поглеждам в очите и ми възкръсва душата!
И топлите думи на мама, ако се сам колебая,
дочувам, когато сме двама и се понасям във рая!
Всичко, което обичам, всичко най-светло за мене,
МИЛИЧКА аз го наричам, в сегашно и в бъдеще време!
© Георги Минчев Todos los derechos reservados