10.07.2009 г., 1:58 ч.

Миличка 

  Поезия
1018 0 1

Всичко, което обичам, което ми топли сърцето,

МИЛИЧКА аз го наричам и съм щастлив до небето!

 

Нежните ласки на бриза, когато ми тръпне сърцето,

усещам под моята риза, щом ме погалиш с ръцете!

 

На майското слънце лъчите огряват и възкръсва Земята,

а аз те поглеждам в очите и ми възкръсва душата!

 

И топлите думи на мама, ако се сам колебая,

дочувам, когато сме двама и се понасям във рая!

 

Всичко, което обичам, всичко най-светло за мене,

МИЛИЧКА аз го наричам, в сегашно и в бъдеще  време!

 

© Георги Минчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??