Поглеждайки, докосвайки,
желаейки, омагьосвайки,
опитващи се, неуспяващи,
празни души отминаващи.
Влюбващи се, замаяни,
изгарящи, упоени, окаяни.
Мечтаещи и объркани,
сърца празни и сбъркани.
Копнеещи и обсебващи,
лица минали, бъдещи.
Заминаващи и пристигащи,
еднакви, сиви, намигащи.
Алкохол, тютюн, кофеин,
никакви, някакви..
Кадри - милион и ЕДИН -
замества ги всякакви...
11.13.
© Лилия Петрова Todos los derechos reservados