Dec 22, 2013, 2:04 PM  

Милион и Един 

  Poetry » Love
664 0 2
 

Поглеждайки, докосвайки,

желаейки, омагьосвайки,

опитващи се, неуспяващи,

празни души отминаващи.

Влюбващи се, замаяни,

изгарящи, упоени, окаяни.

Мечтаещи и объркани,

сърца празни и сбъркани.

Копнеещи и обсебващи,

лица минали, бъдещи.

Заминаващи и пристигащи,

еднакви, сиви, намигащи.

 

Алкохол, тютюн, кофеин,

никакви, някакви..

Кадри - милион и ЕДИН -

замества ги всякакви...

 

11.13.

© Лилия Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??