21 dic 2014, 11:57

Мило мое 

  Poesía » De amor
942 0 0

Обичам те, мило мое момиче.

Бузките, очичките, нослето и гласчето

ми дават светлина, радост, топлина.

 

И когато пееш, и като се смееш

слънцето изгрява и ме покоряваш.

Детските игри, детските сръдни,

ден и нощ са те.

 

Въртят се непрестанно и ме забавляват.

Децата са надежда за утрешния ден.

Бъди ми жива, здрава, всеки ден до мен.

© Петя Ченкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??