Обичам те, мило мое момиче.
Бузките, очичките, нослето и гласчето
ми дават светлина, радост, топлина.
И когато пееш, и като се смееш
слънцето изгрява и ме покоряваш.
Детските игри, детските сръдни,
ден и нощ са те.
Въртят се непрестанно и ме забавляват.
Децата са надежда за утрешния ден.
Бъди ми жива, здрава, всеки ден до мен.
© Петя Ченкина All rights reserved.