9 jul 2011, 18:48

Милувка на лято 

  Poesía » Otra
921 0 27

Лято наднича 
с очи на момиче,
слънчеви зайчета мигат.
Гларус помаха с крило...
Плажът, все още пуст,
мечтае поредната
нова вълна да целуне.
От раковина раче
подаде глава и затича.
Лежа и гледам небето,
безкраят ме мами,
пясък белее край мен.
Мак нежно докосва
скалата, немее.
Морето ми пее.
Нехая, закъде ли
да бързам,
кой ли ме чака?
Сливам се,
малка песъчинка,
част от земята...

© Виктор Добрин Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??