Мина време, но ти си в мислете ми.
Мина време, но не мога да те забравя.
Мина време, но усещам аромата ти.
Мина време, но ти си в съня ми.
Мина време, но се прибирам с мисълта, че ще те видя.
Мина време, искам да се върнеш при мен, Обич.
© Бисер Иванов Todos los derechos reservados