Feb 27, 2011, 12:32 AM

Мина време 

  Poetry » Love
488 0 0

Мина време, но ти  си в мислете ми.

Мина време, но не мога да те забравя.

Мина време, но усещам  аромата ти.

Мина време, но ти си в съня ми.

Мина време, но се прибирам с мисълта, че ще те видя.

Мина време, искам да се върнеш при мен, Обич.

© Бисер Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??