15 jul 2012, 12:44  

Минал спомен... 

  Poesía » Versos blancos
429 0 1

Миналото е впило ноктите си в сърцето ми.
Изпива дъха през вените ми.
Спомен свиреп
разкъсва на парчета плътта ми.
Преследвайки теб, погрешка те мен ще убият.

© Малката смърт Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??